استاداصغر طاهرزاده، استاد برجسته فلسفه و عرفان، در پاسخ به پرسشی که در سایت المیزان درج شده، نوشته اند:
بعضیها صرفاً سیاسی از آقای احمدینژاد دفاع میکنند و دفاع خود را در بستر تقابل با جریان مخالف آقای احمدینژاد شکل دادهاند که بنده و امثال بنده از این افراد شدیداً فاصله میگیریم و حتی پیش آمده که خواستهاند خود را به ما نزدیک کنند که مانع شدهایم و اگر هم به اسم شاگردان ما عامل ایجاد تنفر و دوگانگی در جامعه میشوند ما کار آنها را قبول نداریم.
همانطور که عرض شد بنده و امثال بنده در ذیل مقام معظم رهبری«حفظهالله» آقای احمدینژاد را پذیرفتهایم و در همان راستا هم ایشان را نقد میکنیم و دین ما به ما میگوید بیش از آنکه به مؤمنین بدبین باشید به خودتان و برداشتهای خودتان بدبین باشید و اعمال آنها را حمل بر صحت کنید
آنچه عرض کردم مواظب باشید با احتیاط نظر بدهید یک نمونهاش در مورد حجاب بود که ملاحظه کردید بعد از آنکه آقای احمدینژاد روش نیروی انتظامی را در مورد برخورد با بیحجابی نقد کردند و فرمودند: فقط در مورد آنهایی که هنجارشکنی میکنند باید برخورد قهری داشت؛ ملاحظه فرمودید که چه غوغایی از طرف کسانی که سوز دین داشتند بهپا شد در صورتیکه مقام معظم رهبری در همین سفر اخیرشان در مورد این بیحجابها فرمودند: «ممکن است ظاهر زنندهای داشته باشد، داشته باشد. بعضی همینهایی که در استقبال امروز بودند و شما الآن در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانمهایی بودند که در عرف معمولی به آنها میگویند «بیحجاب»، اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ .... او یک نقصی دارد، مگر من نقص ندارم؟....»
مگر آقای احمدینژاد همین را نمیگفت که رهبری عزیز میفرمایند؟
در مورد گفتگو با آمریکا در سفر اخیرشان به نیویورک فرمودند: «اگر آمریکا رفتارش را نسبت به ملت ایران تغییر دهد و بر اساس عدالت و راستی و عقلانیت حرکت کند و همچنین حیثیت خود را خرج رژیم جعلی صهیونیستی نکند امکان برقراری رابطه با آمریکا دور از تصور نیست».
ملاحظه کردید که از طرف بعضی نمایندگان مجلس و یا بعضی از روزنامهها و سایتهای اصولگرا چه برخوردهایی شد و تلاش میکردند که بگویند مواضع رهبری با رئیس جمهور متفاوت است. حتی بعضی گفتند از موضع رئیس جمهور احساس شرم میکنند. عدهای گفتند: سخنگفتن رئیس جمهور در این زمینه یک اشتباهی است که باید انگیزهی طرح اینگونه مباحث را برای مردم روشن کند و دست گروه انحرافی در کار است و این اوج انحراف است.
در حالیکه مقام معظم رهبری در دیدار با برگزیدگان اقشار مختلف مردم در خراسان شمالی با اشاره به پیشرفت خوب در ادبیات مقابله با زورگویان جهانی فرمودند: «یکی از عرصههای پیکار با دشمنان، عرصهی حرفزدنهای بینالمللی است و مسئولان ما امروز در پشت میز مذاکرات گوناگون و تریبونها، حرفهای پخته، جامع و جالب و درست میزنند».
عرض بنده آن است که اگر مواظب نباشیم بر اساس جوّی که درست میشود در تقابل با آقای احمدینژاد در جادهای قرار میگیریم که رهبری راضی به آن نیستند.
و در موضوع مشکلات اقتصادی مطمئن باشید که بعداً وقتی روشن شد چه برنامهای از طرف دشمن برای ساقطکردن انقلاب ما داشتهاند و دولت دهم با حکمت و شجاعت و ایثار انقلاب را از آن ورطه رهایی داد، میفهمیم که چه قضاوتهای عجولانهای کردهایم.
آری ما وارث اقتصاد بیماری هستیم که راههای ضربهزدن به انقلاب ما در آن نهفته است و دشمن از همان راهها وارد میشود همچنانکه در حملهی دشمن از طریق صدام آنها با نظر به نقطهضعفهای نظامی ما وارد شدند و امیدوار به پیروزی بودند ولی مردم با اعتماد به رهبری و مسئولانشان به جای اشکالگرفتن به مسئولان که چرا نقطهضعفها را پر نکردید، جانانه و مردانه مقابل دشمن ایستادند و افتخاری برای اسلام و ایران و حسرتی برای دشمن بهجای گذاردند. آیا در این مورد نیز بهترین راه همین راه نیست که یکبار تجربه کردهایم؟
مقام معظم رهبری در بیاناتی در خراسان شمالی تأکید فرمودند: مسئولان در مسائل اقتصادی به سه عنصر «نگاه علمی، برنامهریزی مدبرانه و ثبات و استمرار سیاستها» توجه کامل کنند تا به فضل الهی و به برکت هوشیاری ملت، زورگویان جهانی در مقابله اقتصادی با ایران نیز ناکام بمانند. امیدوارم که توانسته باشم در تأمل بیشتر شما نسبت به امور کشور کمکی کرده باشم.
گفت: «از خود گذر کنیم که این خوان آخر است...این انقلاب بیمهی حضرت مولا، حیدر است. تحریم میکنند که تسلیممان کنند... غافل از اینکه دل به بلاها شناور است. ما را چهکار به بازار سکه و دلار... ما را به سر هوای اشارات رهبر است. جان میدهیم و ننگ ملامت نمیخریم... حرف دل امام همان حرف آخر است». موفق باشید
کلمات کلیدی :